Milli maçların hakemleri açıklandı

Milli maçların hakemleri açıklandı
A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere ile yapacağı hazırlık maçını Deniz Aytekin, Karadağ mücadelesini ise Daniel Siebert yönetecek

A Milli Futbol Takımı'nın İngiltere ve Karadağ ile oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının hakemleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, millilerin 2016 Avrupa Şampiyonası (EURO 2016) hazırlıkları kapsamında 22 Mayıs Pazar günü İngiltere'yle deplasmanda oynayacağı maçı Almanya Futbol Federasyonundan Deniz Aytekin'in yöneteceği bildirildi.

Manchester City Stadı'nda TSİ 19.15'te başlayacak karşılaşmada Deniz Aytekin'in yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mike Pickel, dördüncü hakemlik görevini ise Daniel Siebert'in yapacağı kaydedildi.

A Milli Takım'ın 29 Mayıs Pazar günü Karadağ'la kendi evinde oynayacağı maçta da İngiltere karşılaşmasının 4. hakemi Alman Daniel Siebert'in düdük çalacağı aktarıldı. Antalya Stadı'nda saat 20.45'te başlayacak karşılaşmada Siebert'in yardımcılıklarını Holger Henschel ile Jan Seidel, dördüncü hakemlik görevini ise Türkiye'den Alper Ulusoy'un yapacağı ifade edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.