Milli sporcu kürsüde Filistin bayrağı açıp dans etti! (TIKLA&İZLE)

Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonasında altın madalya kazanan Necmettin Erbakan Akyüz, kürsüde Filistin bayrağı açıp, dabke dansı yaptı

Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonasında şampiyonluğa ulaşan Necmettin Erbakan Akyüz, kürsüde Filistin bayrağı açtı.

İstanbul'da düzenlene Avrupa Wushu Kungfu Şampiyonasında 2 şampiyonluk birden alan milli sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, İşgali İsrail'in Filistin'de yaptığı soykırıma dikkat çekmek için Filistin bayrağı açtı.

Necmettin Erbakan Akyüz, ayrıca artık Filistin'in özgürlük mücadelesi haline gelen geleneksel halk oyunu "dabke" dansı da yaptı.

Akyüz o anları, sosyal medya hesabından paylaştı. Necmettin Erbakan Akyüz'ün paylaşımı binlerce beğeni alırken sporcuya tebrik mesajı yağdı.

gbipanowoaangmx.jpeg

BABASI ESKİ FEDERASYON BAŞKANI

Necmettin Erbakan Akyüz, önceki dönem Wushu Kungfu Federasyonu Başkanı ve halen Başkanvekili olan Abdurrahman Akyüz'ün oğlu. Merhum Necmettin Erbakan'ın uzun yıllar korumalığını yapan Abdurrahman Akyüz, sevgisinden dolayı oğluna da "Necmettin Erbakan" ismi verdiği biliniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.