Milliler Konya’ya geliyor

Milliler Konya’ya geliyor
Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde Ukrayna ile oynayacağı maçı Konya’ya verdi.

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Futbol Takımı’nın 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’nde 6 Ekim 2016 tarihinde Ukrayna ile oynayacağı maçı Konya’ya verdi.

Daha önce A Milli Takımın 2016 Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu’nda Letonya, Hollanda ve İzlanda ile yaptığı karşılaşmalara da ev sahipliği yapan Konya Büyükşehir Arena, bir büyük organizasyonu daha ağırlamaya hazırlanıyor. Konyaspor’un yakaladığı bu büyük başarıya mükemmel atmosferiyle büyük katkı sağlayan 42 bin kişilik dev stadyum, A Milli Takım’a da son dönemde bir numaralı stat olarak hizmet verdi. Büyükşehir Belediye Stadı son olarak Galatasaray-Beşiktaş Süper Kupa Final’e ev sahipliği yapmıştı. A Milli Takım, 2018 FIFA Dünya Kupası elemeleri I Grubu ilk maçında 5 Eylül Pazartesi günü Hırvatistan ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum