Milyonlar Yenikapı'da buluşuyor

Milyonlar Yenikapı'da buluşuyor
Yenikapı Miting Alanı'nda gerçekleşecek "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için, vatandaşlar saatler öncesinden miting alanına gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin birlikte katılacağı ilk miting olma özelliğine sahip "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" için, vatandaşlar saatler öncesinden alanları doldurmaya başladı.

Miting alanına gelen vatandaşlar, kurulan 165 metal dedektörlü arama kapısından geçtikten sonra şapka ve bayraklarını alarak miting alanına girecekler.

Sahnenin sağında ve solunda üçer bin kişilik podyum kuruldu. Protokolün büyük bölümü, şehit aileleri ve gaziler için ayrıldı.

15 bin polis görevli

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı 15 bin polis memuru,  İstanbul Valiliği ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi desteğiyle "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde görev yapacak.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, miting alanı ve çevresinde, denizden sahil güvenlik ve deniz polisi tarafından botlarla miting süresince havadan ise 2 helikopterin gerekli tedbiri alacağı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.