Minik Batuhan kaybolan kuzeninin bulunmasını istiyor

Minik Batuhan kaybolan kuzeninin bulunmasını istiyor
Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 3 ay önce arkadaşı 8 yaşındaki Bayram Erol ile kaybolan ve bir daha haber alınamayan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın kuzeni Batuhan Taşcı, kuzenini unutamıyor - Batuhan Taşcı: "Kuzenim rüyalarıma giriyor, Kaan'ı çok

TOKAT (AA) - EKBER TÜRKOĞLU - Tokat'ın Reşadiye ilçesinde yaklaşık 3 ay önce arkadaşı 8 yaşındaki Bayram Erol ile kaybolan ve bir daha haber alınamayan 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı'nın kuzeni 6 yaşındaki Batuhan Taşcı, kuzeninin bulunmasını istiyor.

Batuhan Taşcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kaan ile sürekli oyunlar oynadıklarını söyledi. Günlerini arkadaşlarıyla gittikleri mahalledeki parkta geçirdiklerini anlatan Taşcı, "Sürekli birlikte oyunlar oynardık. Günlerimiz çok güzel geçiyordu" dedi.

Bayram ve kuzeni Kaan'ın da çok iyi anlaştıklarını belirten Taşcı, "Kuzenim Kaan'ın bir an önce bulunmasını istiyorum. Köpeğimiz Garip ile Kaan sürekli oynardı. Kuzenim rüyalarıma giriyor, Kaan'ı çok özledim" ifadelerini kullandı.

Kaan'ın babası İbrahim Taşcı ise oğlunun köpekleri Garip'i çok sevdiğini anlatarak, "Onu ayrı seviyordu. Oğlum kaybolduktan sonra Garip de arama çalışmalarına katılmıştı. Bir türlü bulamadık. Sağ olsun devletimiz de ilk günden bu yana her türlü imkanı seferber etti" diye konuştu.

Tokat'ın Reşadiye ilçesinde 29 Aralık 2015'te komşu çocukları 5 yaşındaki Dursun Kaan Taşcı ile 8 yaşındaki Bayram Erol, oyun oynarken kaybolmuştu. Devlet vatandaş iş birliğiyle yapılan arama çalışmalarını umutla takip eden aileler, çocuklarını gören veya yerini bildirenlere para ödülü vereceklerini açıklamıştı. Bugüne kadar yapılan çalışmalarda çocuklara ait bir ize rastlanmadı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.