Minik Belinay söyledi Erdoğan eşlik etti

Minik Belinay söyledi Erdoğan eşlik etti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resepsiyon verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, katılımcılardan minik Belinay’ın söylediği şarkıya eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde resepsiyon verdi. 

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN MİNİK BELİNAY’A EŞLİK ETTİ

Sanat ekibi olarak Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Okulu’ndan işitme engelli öğrencilerin oluşturduğu "Duyan Kalpler Topluluğu" sahne aldığı resepsiyona, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen şarkı yarışmasında birinci olan görme engelli Nil Sezer ve Yusuf Budak şarkı söyledi.

Resepsiyonun minik katılımcılarından Belinay’ın söylediği, "Engelli olmak bir kusur değil. Engeller aşılmaz bir sorun değil. Kimsenin kaderi yalnızlık değil. Hep beraberiz biz bu hayatta. Haydi gel, haydi gel sende katıl bizlere. Birlikte olalım, hep verelim el ele. Türküler, şarkılar söyleyelim neşeyle. Birlikte aşalım tüm engelleri" şarkı, engelli vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan minik Belinay’a  şarkısında eşlik ederek, alkışla tempo tuttu.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.