Minik Semazenlerden manidar etkinlik

Minik Semazenlerden manidar etkinlik
Konya’da faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumunda eğitim gören 2-6 yaş arasındaki kız ve erkek anaokulu öğrencileri semazen kıyafetleriyle Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti.

Hazreti Mevlana’nın 749. Vuslat Yıl Dönümü Uluslararası Anma Törenleri (Şeb-i Arus) kapsamında Konya’da düzenlenen birçok etkinlikle Hazreti Mevlana anılıyor.

minik-1.jpeg

Konya’da faaliyet gösteren özel bir eğitim kurumunda eğitim gören 2-6 yaş arasındaki kız ve erkek anaokulu öğrencileri semazen kıyafetleriyle Mevlana Müzesi’ni ziyaret etti. Minik semazenler ziyaretin ardından Türbe Önü Meydanı’nda sema gösterisi yaparak Hazreti Mevlana’yı andı.

minik-2.jpeg

Keyifli anların yaşandığı miniklerin sema gösterisi, Mevlana Müzesi’ni ziyarete gelen vatandaşlar tarafından da büyük beğeni topladı. Bu yıl ‘Dostluk Vakti’ temasıyla düzenlenen etkinliklerde, çocuklara arkadaşlık, sevgi ve saygı gibi değerleri benimsemeleri açısından Hazreti Mevlana’nın sözlerinin önemi hatırlatıldı.

minik-3.jpeg

minik-4.jpeg

minik-5.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.