Minik yüreklerden gazi binbaşının birliğine moral desteği

Minik yüreklerden gazi binbaşının birliğine moral desteği
Kırıkkale'de anaokulu öğrencileri, Mardin'in Nusaybin ilçesindeki operasyonlarda yaralanan Binbaşı Cihan Şanlı'nın birliğindeki askerlere Türk bayrakları, resim, mektup ve giysiler gönderdi

KIRIKKALE (AA) - Anaokulu öğrencileri, Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda yaralanarak babaevinde tedavisi devam eden Binbaşı Cihan Şanlı'nın taburuna Türk bayrakları, resim, mektup ve giysi yollayarak moral desteği verdi.

Yahşihan ilçesinde faaliyet gösteren özel bir anaokulunun öğrencileri, 21 Mart'ta yola döşenen el yapımı patlayıcının teröristlerce infilak ettirilmesi sonucu yaralanan ve Kırıkkale'deki ailesinin yanında istirahat eden Binbaşı Şanlı'nın Mardin'in Nusaybin ilçesindeki silah arkadaşlarına moral desteği vermek için çalışma yaptı.

Öğrenciler, hazırladıkları Türk bayrağı resimlerini, mektupları, şiirleri ve ailelerinin gönderdiği giysileri, el baskılarının bulunduğu kutulara koyarak, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak'a teslim etti.

Anaokulu yetkilisi Sibel Torunoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin güvenlik güçlerine moral vermek istediklerini, bu talebi görmezlikten gelemediklerini söyledi.

İl Jandarma Komutanı Çakmak'ın destekleriyle, Nusaybin'de terörle mücadelede görev alan askerlere çocukların yaptığı etkinlikleri gönderdiklerini aktaran Torunoğlu, "Bütün çocukların ve velilerin katkıları var. Bir hediye kutusu hazırlardık. Komutanımız da bunları yerine ulaştıracağını söyledi. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

Öğrenciler hazırladıkları eşyaları Arif Nihat Asya'nın yazdığı "Bayrak" şiirini okuyarak Albay Çakmak'a teslim etti.

Minik yüreklerden gazi binbaşının birliğine moral desteği

Minik yüreklerden gazi binbaşının birliğine moral desteği

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.