Miraç Kandili

Miraç Kandili
Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Gürün Belediye Başkanı Çiftçi mesaj yayımladı

SİVAS (AA) - Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, kandil gecelerinin birlik ve beraberliği pekiştiren, iyilik, barış, dostluk, kardeşlik ve merhametin büyük bir heyecan ve coşkuyla kutlandığı mübarek ve çok özel geceler olduğunu aktardı.

Bu mübarek gecede, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Perçi, mesajında şunları kaydetti:

"Yüreklerimizi kin ve nefret duygularından arındırmak, dostluklarımıza daha da önem vermek için bu mübarek geceyi büyük bir fırsat olarak görmeliyiz. Bu mübarek ve anlamlı gecenin sevgi, barış ve kardeşlik duygularını kuvvetlendirmesini temenni ediyor, ilçemize, ilimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlara vesile olması dileğiyle tüm Suşehirli hemşehrilerimin Miraç Kandilini kutluyorum."

- Gürün Belediye Başkanı Çiftçi'nin mesajı

Gürün Belediye Başkanı Nami Çiftçi ise İslam aleminin Miraç Kandilini kutlayarak, "Miraç Kandilinin aramızdaki sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini dilerken, ülkemiz ve tüm insanlık alemine, mutluluk, huzur ve barış getirmesini temenni ediyorum. Sevgili Peygamberimizin, Yaradan'ın huzuruna yükseldiği, İslam dininin fazileti, imanın direği olan namaz ibadetimizin, bizlere lütfedildiği o günün hürmeti ile başta hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Miraç Kandilini en kalbi duygularımla kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.