Miraç Kandili

Miraç Kandili
AK Parti Kırıkkale Milletvekili Öztürk, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı

KIRIKKALE (AA) - AK Parti Kırıkkale Milletvekili Öztürk, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Öztürk, mesajından, Miraç, Peygamberin, ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Allah'ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuğun adı olduğunu söyledi.

Miracın rahmet ve mağfiret dolu merhamet kapıların sonuna kadar açıldığı üç aylar içerisindeki en müstesna günlerden birisi olduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

"Üç aylar içerisinde idrak edeceğimiz mübarek gecelerden olan Miraç Kandili’ne erişmenin huzuru ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Miraç, bir arınma ve Allah’a yükseliştir. Bu gece, Miraç’ın yücelme ve yükselme anlamlarını dikkate alarak bireyin, toplumun ve tüm insanlığın maddi ve manevi yükselişi üzerine düşünmek, muhasebe yapmak durumundayız. Peygamber Efendimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olan Miraç, insanların kurtuluşuna vesile olan merhamet kapılarının ardına kadar açıldığı mübarek bir gecedir."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.