MİT’ten Kamışlı’da nokta operasyon

MİT’ten Kamışlı’da nokta operasyon
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK-YPG maliye yapılanması sözde sorumlularından "Viyan" kod adlı Remziye Altığ'ı, Suriye Kamışlı'da düzenlediği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), PKK-YPG maliye yapılanması sözde üst düzey sorumlularından "Viyan" kod adlı Remziye Altığ'ı, Suriye Kamışlı'da gerçekleştirdiği nokta operasyon ile etkisiz hale getirdi.

MİT, hassas saha faaliyetleri neticesinde Remziye Altığ'ın örgütün üst düzey kadrolarından aldığı talimatlar çerçevesinde Suriye'de çalışmalar yürüttüğünü tespit etti.

MİT kapsamında görevlendirilen özel ekip, 2016 öncesinde Türkiye'de örgütsel çalışmalar yürüttüğü ve Mersin'de PKK-KCK'nın gençlik yapılanması tarafından gerçekleştirilen gösterileri organize eden terörist Remziye Altığ'ı yakın takibe aldı. Daha sonra PKK-YPG'nin mali yapılanması içerisinde sözde sorumlu yapıda çalışma göstermeye başlayan Altığ, Suriye'nin Kamışlı şehrinde yapılan nokta operasyonla etkisiz hale getirildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.