MMO 17 yıllık tiyatro geleneğini devam ettirdi

MMO 17 yıllık tiyatro geleneğini devam ettirdi
Makina Mühendisleri Odası teknik çalışmaları yanında üyelerinin ve ailelerinin katlımı ile sosyal etkinliklerde düzenlemeye devam ediyor.

Makina Mühendisleri Odası teknik çalışmaları yanında üyelerinin ve ailelerinin katlımı ile sosyal etkinliklerde düzenlemeye devam ediyor. Oda üyelerinin aileleri ile birlikte güzel vakit geçirebilmeleri, üyeler arasındaki dostluk ve birlikteliğin arttırılması ve mühendis camiasının Oda çatısı altında bir araya getirilmesi bu etkinliklerin düzenlenmesindeki en önemli amaç oluyor. Konu hakkında açıklama yapan Makine Mühendisleri odası Konya Şube Başkanı Aziz Hakan Altun şunları söyledi: “Bu amaç doğrultusunda düzenlenen sosyal etkinliklerden biriside Selçuklu Kongre Merkezinde gerçekleştirilmiştir. Mustafa Kutlu’nun kaleme aldığı ve yönetmenliğini Mustafa Uzman’ın yaptığı 2 perdelik “Mavi Kuş” isimli oyunu odamız üyeleri ve aileleri için Selçuklu Kongre Merkezi tarafından sahnelenmiş, üyelerimiz, aileleriyle birlikte eğlenmiş, günün stresini birazda olsa üzerlerinden atmışlardır. Tiyatronun insanlık tarihi kadar eski bir geçmişi olması ve günümüzdeki teknolojik gelişmelere karşı çağımız da da vazgeçilmezliğini korumuştur. Yaşamın bir parçası olan tiyatro sahnelerinde insanlığa ait tüm değerler bulunmaktadır. Bu nedenle makina mühendisleri odası olarak düzenlenen bu tür sosyal etkinliklerle üyelerimizin ve ailelerin birbirine bağlı olarak güzel vakit geçirmeleri sağlanmaktadır. Odamız mesleğimizle ilgili konuların yanında toplumumuzu ilgilendiren her türlü konuda etkinlikler düzenlemeye bundan sonrada devam edecektir.”

mmo-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.