Momo firarda! Sahibinden kaçan maymun yine İstanbul sokaklarında görüldü

Momo firarda! Sahibinden kaçan maymun yine İstanbul sokaklarında görüldü
Fatih'te firari maymun "Momo" yine sahibinden kaçtı. Momo, binalara tırmanarak vatandaşları peşinden koştururken o anlar çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih'te firari maymun "Momo" yine sahibinden kaçtı. Momo, binalara tırmanarak vatandaşları peşinden koştururken o anlar etraftaki bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Fatih Balat'ta Momo adlı maymun geçtiğimiz zamanlarda olduğu gibi yine sahibinden kaçarak ortalığı birbirine kattı. Binalara tırmanan Momo, görenleri şaşkına çevirdi. Bir binanın 3. katında pencerenin önünde duran Momo'yu sokaktaki çocuklar ilgiyle izledi. Çocuklar Momo ile eğlenceli vakit geçirirken bazı vatandaşlar maymunun çocuklara saldırmasından tedirgin oldu. Firari maymunun binalara tırmandığı anlar etraftaki vatandaşların cep telefonuna yansıdı. Diğer yandan, bir süre sonra firari maymun yakalanarak sahibi tarafından götürüldüğü öğrenildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.