Motorola’dan zırhlı telefon

Motorola’dan zırhlı telefon
Akıllı telefon sektöründeki devasa rekabette kendi yerini sağlama almak isteyen Motorola zırhlı telefon ile gündeme bomba gibi düştü.

Akıllı telefon sektöründeki devasa rekabette kendi yerini sağlama almak isteyen Motorola yeni zırhlı akıllı telefonu Symbol TC70’i tanıttı.

Şirketin yeni akıllı cihazı dayanıklılığı ile dikkatleri üzerine çekerken, sektörde bende varım diye söyledi.

Telefon devi Motorola akıllı telefon sektöründeki yerini sağlama almak için geliştirdiği yeni akıllı cihazını tanıttı. Zırhlı bir yapıya sahip olan akıllı telefon Symbol TC70 dayanıklı yapısı ile dikkatleri üzerine topladı. Suya ve toza dayanıklı akıllı telefonlardan daha farklı bir yapıya sahip akıllı aygıt Android işletim sistemini kullanıyor.

ZIRHLI TELEFON

Symbol TC70 akıllısında, 4.7 inç boyutunda 720p HD IPS LCD ekran bulunuyor. 376 gram ağırlığa sahip aygıt zorluk koşullarına dayanıklı bir yapıda tasarlandı. Corning Gorilla Glass desteğine sahip olduğundan yaş parmaklar ve eldivenlerle kullanılması da olası.

Kurumsal odaklı üretildiği tahmin edilen Motorola Symbol TC70, fazla düşük ve fazla yüksek sıcaklıklara, ağırbaşlı darbelere, şoklara, farklı hava şartlarına ve daha aklınıza gelebilecek her türlü zorluğa karşı dayanabiliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.