Motosiklet hırsızları güvenlik kamerasında

Motosiklet hırsızları güvenlik kamerasında
GAZİANTEP (AA) - Nizip'te park halindeki 3 motosikletin çalınması, güvenlik kameralarına yansıdı. Alınan bilgiye göre, Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki binanın...

GAZİANTEP (AA) - Nizip'te park halindeki 3 motosikletin çalınması, güvenlik kameralarına yansıdı.

Alınan bilgiye göre, Eyüp Sultan Mahallesi'ndeki binanın bahçesinde bulunan 3 motosikletin çalındığını alan polis ekipleri, çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, hırsızlığa karışan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlattı.

Bu arada motosikletlerin çalındığı mahalle civarında da arama yapan polisler, çalınan motosikletlerden birini boş arazide terk edilmiş halde bulundu.

Güvenlik kamerası kayıtlarına göre, siteye gelen 2 kişi, etrafı kontrol ettikten sonra sitenin içerisine giriyor. Motosikletlerin kilitli olduğunu kontrol eden şüphelilerden biri, motosikletin dümenini zorluyor. Arkadaşının da yardımıyla kilidi kırmayı başaran şüpheliler, daha sonra motosikletleri alarak olay yerinden uzaklaşıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.