Motosiklet: Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları

Motosiklet: Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları
Antalya'nın Kemer ilçesinde bu yıl beşincisi düzenlenecek Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışları'na 27 ülkeden yaklaşık 250 motosiklet sporcusu katılacak

Kemer'de bu yıl beşincisi düzenlenecek Red Bull Sea To Sky Enduro Yarışı kapsamında tanıtım toplantısı düzenlendi. 

Tekirova Mahallesi'nde, Tahtalı Dağı'nın zirvesindeki tesislerde düzenlenen toplantıya Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Enduro Motosiklet Kulübü Başkanı Semih Özdemir, Redbull Romaniacs Organizatörü Martin Freiandemetz, Olimpos Teleferik Genel Müdürü Haydar Gümrükçü ile sporcular katıldı.

Kaymakam Köse, yarışların her sene daha kalabalık ve daha özel olduğunu ifade etti.

Gelecek seneki yarışlarda daha fazla katılımcı olabileceğini dile getiren Köse, çok fazla olması durumunda sporcular arasında seçme yapılabileceğini kaydetti.

Başkan Gül ise geçen seneki yarışlar biter bitmez bir sonraki yarışlar için hazırlık yapmaya başladıklarını, Kemer Belediyesi olarak taşın altına "ellerini değil, gövdelerini" koyduklarını söyledi.

Özdemir de beklentilerinin üzerinde katılım olduğunu dile getirerek, etapları geçen seneye göre zorlaştırdıklarını, bazı parkurlarda engebeli alanları arttırdıklarını anlattı. Özdemir, bu yıl yarışlara 27 ülkeden yaklaşık 250 motosiklet sporcusunun katılacağını bildirdi.

Daha sonra enduro sporcuları, parkurda gösteri sürüşü yaptı. Motosikletlerle zirveden yaklaşık 50 metre aşağıya inen, sonra yukarıya çıkan sporcuların dik yamaçlarda oldukça zorlandığı gözlendi.

Red Bull Türkiye ile Kemer Enduro Kulübü tarafından düzenlenecek organizasyonda yarışçılar kumsalda, ormanda ve dağ tırmanışlarında mücadele edecek.

Plaj etabı 26 Eylül Cuma Kemer Kındıl Plajı'nda başlayacak yarışta yarışmacılar, 27 Eylül Cumartesi orman, 28 Eylül Pazar günü ise dağ etabında yarışacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.