Müezzinoğlu, Bakanlık Çalışanlarıyla Bayramlaştı

Müezzinoğlu, Bakanlık Çalışanlarıyla Bayramlaştı
Sağlık Bakanı Müezzinoğlu:

ANKARA (AA) -  Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Kurban Bayramı kardeşçe paylaşmanın, birlikte var olmanın adıdır" ifadesini kullandı. 

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamaya göre, Müezzinoğlu, Sağlık Bakanlığı çalışanlarıyla bayramlaştı.

Bakanlık merkez binasında yapılan bayramlaşma töreninde konuşan Müezzinoğlu, bayramların kardeşçe paylaşmanın en yoğun şekilde yaşandığı günler olduğunu belirtti.

Birlik ve beraberliğin simgesi Kurban Bayramı'nın özünde, dayanışma ve paylaşmanın yer aldığını ifade eden Müezzinoğlu, Kurban Bayramı'nın kardeşçe paylaşmanın, birlikte var olmanın adı olduğunu kaydetti.

Müezzinoğlu, ''Bu bayram, dünyanın her köşesindeki kardeşlerimizi hatırlamayı, onların dertleriyle dertlenmeyi, mutluluklarını paylaşmayı gerektiriyor. Bayram sadece etin değil halis duyguların paylaşıldığı eşsiz bir gündür'' ifadelerine yer verdi.

 Bayramlaşma gibi etkinliklerin kurumlarda çalışanlar arasındaki dostluk ve kardeşlik bağını pekiştirdiğine işaret eden Müezzinoğlu, Bakanlık çalışanlarına ''Bugün burada siz değerli mesai arkadaşlarımla bunun gereğini yapıyoruz. Sizler birlikte olmak, bayramlaşmak bu güzel günleri daha da anlamlı kılıyor'' dedi.

Müezzinoğlu, sağlık çalışanlarının vatandaşların sağlıklı ve huzurlu bir ortamda bayramlarını kutlayabilmeleri için yine mesailerinin başında olacağını vurguladı.  

Bakanlık çalışanlarıyla tek tek bayramlaşan Müezzinoğlu, çikolata etti, hediyeler verdi. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.