Muğla Merkezli Uyuşturucu Operasyonu

Muğla Merkezli Uyuşturucu Operasyonu
Sokak satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 13 zanlıdan 12'si tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla merkezli 2 ilde uyuşturucu satıcılarına yönelik eş zamanlı operasyonda gözaltına alınan 13 zanlıdan 12'si tutuklandı.

Fethiye Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen sokak satıcılarını takibe aldı. Ekipler takibin ardından, 24 Mart'ta Fethiye, Seydikemer ilçeleri ile Antalya ve Sakarya illerindeki 12 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, M.S, O.S, M.C, N.T.D, A.Y, E.Y, K.A, Y.D, V.Y, Z.O, S.A, H.K. ve F.K. gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 502 gram esrar, 65 kök Hint keneviri, hassas terazi ve ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

Zanlılar, emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan, M.S, O.S, M.C, N.T.D, A.Y, E.Y, K.A, Y.D, V.Y, Z.O, S.A. ve H.K. çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. F.K. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öte yandan, Fethiye Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, son 6 ayda yürütülen operasyonlarda 3 kilo 838 gram esrar ele geçirildiği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.