Muğla'da 3. kattan atlayan öğrencinin ağır yaralanması

Muğla'da 3. kattan atlayan öğrencinin ağır yaralanması
Vali Çiçek, Milas ilçesinde okul müdürünün odasında annesiyle tartıştıktan sonra pencereden atladığı ileri sürülen öğrenciyi hastanede ziyaret etti- Çiçek:- "Olayın meydana geldiği andan itibaren idari ve adli soruşturma başlatıldı. En ufak ihmal ve kusur

MUĞLA (AA) - Muğla Valisi Amir Çiçek, Milas ilçesinde okul müdürünün 3. kattaki odasında annesiyle tartıştıktan sonra pencereden atladığı ileri sürülen öğrenciyi tedavi gördüğü Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti.

Milas Kaymakamı Fuat Gürel, İl Sağlık Müdürü Cihan Tekin, İl Halk Sağlığı Müdürü Mustafa Nuri Ceyhan, İl Milli Eğitim Müdürü Celalettin Ekinci'nin de eşlik ettiği ziyarette Vali Çiçek, öğrencinin sağlık durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı.

Çiçek, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, öğrenci için doktorların hassasiyet göstererek gerekli tıbbi müdahalenin titizlikle yapılması talimatını verdiğini bildirdi.

Olayı yakından takip ettiğini belirten Çiçek, "Olayın meydana geldiği andan itibaren idari ve adli soruşturma başlatıldı. En ufak ihmal ve kusuru bulunanlar hakkında mutlaka gereği yapılacak. Bunda hiçbir tereddüt gösterilmeyecek." dedi.

- Olay

Milas'ta Dr. Mete Ersoy Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Olcay K.'nin bir başka öğrenci ile tartışması üzerine velisi okula davet edilmiş, okul müdürünün 3. kattaki odasına çağrılan Olcay K, buradakilerin bir anlık boşluğundan yararlanarak pencereden atlamıştı. Beton zemine düşen ve ağır yaralanan öğrenci, tedavi altına alınmıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.