Muğla'da çobanlık yapan çiftin öldürülmesi

Muğla'da çobanlık yapan çiftin öldürülmesi
Fethiye ilçesinde öldürülmüş halde bulunan çiftin cenazeleri toprağa verildi- Cenaze töreninde, öldürülen Paslı çiftinin 2 çocuğu için yardım toplandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ilçesinde orman yolunda tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulunan çoban karı-koca, toprağa verildi.

Muğla Adli Tıp Kurumundan yakınları tarafından teslim alınan Cahit (44) ile Hatice (38) Paslı çiftinin cenazeleri, Bozyer Mahallesi'ndeki evlerine getirildi.

Cenazeler, helallik alınmasının ardından Bozyer Mezarlığı'na götürüldü. Paslı çiftinin cenazeleri, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Cenaze töreninin ardından, Paslı çiftinden geriye kalan 2 çocukları için yardım toplandı.

Bozyer Muhtarı Bayram Kaşlı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaşanan olaya çok üzüldüklerini ifade etti.

Cinayetin ardından 2 çocuğun yetim kaldığını belirten Kaşlı, "Biz de elimizden geleni yapmak için yardım kampanyası başlattık. Mahalle halkımız elinden geldiğince yardım ediyor, destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Ölürülen Cahit Paslı'nın kardeşi Şuayip Paslı ise çok mağdur olduklarını, cinayeti işleyenlerin bir an önce bulunmasını istedi.

- Cesetleri sporcular bulmuştu

Mendos Dağı Alışlıbaşı mevkisinde dün motosikletiyle antrenman yapan Türkiye Enduro Şampiyonu Serkan Özdemir ve Amerika'dan gelen sporcu arkadaşı, Alışlıbaşı mevkisinde Paslı çiftinin cesedine rastlamış, çiftin av tüfeğiyle vurulduğu belirlenmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.