Muğla'da heyelan

Muğla'da heyelan
Ortaca ilçesinde heyelan nedeniyle tek katlı bir evin duvarı çöktü

MUĞLA (AA) - Ortaca ilçesinde meydana gelen heyelan nedeniyle bir evde hasar oluştu.

Eskiköy Mahallesi'nde iki gündür etkili olan sağanak nedeniyle meydana gelen heyelanda Yusuf Çakaloğlu'na ait tek katlı evin duvarı yıkıldı.

Çakaloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, iki gündür etkili olan yağışlar nedeniyle yamaçtan kopan toprak ve kaya parçalarının evin içine dolduğunu söyledi.

Toprak kayması nedeniyle evin kullanılamaz hale geldiğini anlatan Çakaloğlu, "Ben işe gitmiştim. Gürültüyü duyan eşim odasında uyuyan çocuğumun yanına gitmiş. Çocuğumu devrilen eşyaların arasından kurtarmış" dedi.

Eşi ve çocuklarının sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Çakaloğlu, belediye ekiplerinin gelip inceleme yaptığını, yarın çalışmaların başlayacağını kaydetti.

Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer de "Bazı internet sitelerinde '7 evin heyelan riski nedeniyle boşaltıldığı' bilgileri gerçeği yansıtmıyor. Belediye ekiplerinin hasar gören evdeki incelemelerinin ardından gerekli yardım yapılacak" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.