Muğla'da uyuşturucu operasyonu

Muğla'da uyuşturucu operasyonu
Operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 4'ü tutuklandı

MUĞLA (AA) - Muğla'nın Fethiye ve Seydikemer ilçelerindeki uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 zanlıdan 4'ü tutuklandı

Fethiye ve Seydikemer'de uyuşturucu ticareti yapıldığı bilgisi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Amirliği ekipleri, tespit ettikleri 11 kişiyi 11 ay boyunca teknik takibe aldı.

Teknik takibin ardından ilçelerde belirlenen adreslere "N-Eroin" isimli eş zamanlı operasyon düzenlendi. Adreslerde yapılan aramada, 42 gram eroin, 35,69 gram esrar, 2,50 gram tütünle karışık esrar maddesi, 24 uyuşturucu hap ve 0,65 gram tütünle karışık sentetik cannabinoid maddesi ele geçirildi.

Operasyon kapsamında Ş.O, O.O, Ü.K, D.I, O.Y, N.Ç, Ö.Ç, H.K, B.K, T.K. ve K.D. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan D.I, Ö.Ç, O.Y, ve K.D. çıkarıldıkları mahkemece "uyuşturucu ticareti yapmak" suçlamasıyla tutuklandı. Gözaltına alınanlardan 3'ü adli kontrol şartıyla 4'ü ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Öte yandan, operasyona ilişkin O.Ç. ve O.K'nin de daha önce tutuklanarak cezaevine gönderildiği belirtildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.