Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu

Muğla'da Uyuşturucu Operasyonu
Fethiye ilçesinde 1 kilo 102 gram esrarın ele geçirildiği operasyonda 5 kişi tutuklandı

MUĞLA (AA) - Fethiye ilçesinde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda 5 kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen kişilere yönelik 5 aydır çalışma yürüten Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ile Fethiye Grup Amirliği ekipleri, ilçedeki 5 adrese operasyon düzenledi.

Özel harekat polislerinin de katıldığı operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Ekiplerin, Yeni Mahalle 1209 Sokağı'ndaki eve düzenledikleri baskında, şüphelilerin, uyuşturucuyu yok etmek amacıyla klozete attığı tespit edildi.

Evin bazı bölümleri ve klozette 1 kilo 102 gram esrar ile uyuşturucu ticaretinden kazanıldığı tahmin edilen bir miktar para ele geçirildi.

Emniyetteki ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 9 zanlıdan 5'i "uyuşturucu ticareti yapmak" suçundan tutuklandı.

Öte yandan, zanlılardan uyuşturucu satın aldıkları belirlenen 15 kişi hakkında da "uyuşturucu bulundurmak ve kullanmak" suçundan yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.