Muharrem Usta, Aa Spor Masası'na Konuk Olacak

Muharrem Usta, Aa Spor Masası'na Konuk Olacak
Trabzonspor Kulübü Başkanı Usta, yarın canlı yayında Anadolu Ajansı Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını yanıtlayacak

İSTANBUL (AA) - Anadolu Ajansının (AA) yeni hizmeti AA Spor Masası'nın toplantıları, yarın Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın konuk olacağı programla devam edecek.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla "Anadolu'nun sesini dünyaya duyurmak" maksadıyla kurulan ve 97. kuruluş yılını kutlayan AA'nın abonelerine yeni hizmeti AA Spor Masası, Türk ve dünya sporuna yön veren sporcu, antrenör ile yöneticileri ağırlamayı sürdürüyor.

İlk olarak eski Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın, ardından da Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek'in konuğu olduğu AA Spor Masası'na, yarın Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta katılacak.

Spor Haberleri Yayın Yönetmenliği yönetici ve editörlerinin sorularını Medical Park Stadı'nda yanıtlayacak Usta, gündemdeki konu başlıklarına ilişkin değerlendirmelerde bulunacak. Yayın, AA sosyal medya hesaplarından da canlı olarak takip edilebilecek.

AA abonelerinin canlı olarak alacakları yayın, saat 10.00'da başlayacak.

Muhabir: Mehmet Fatih Duman

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.