Muhtarlar Günü

Muhtarlar Günü
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciyi ziyaret etti.Belediyeden yapılan yazılı...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir mahalle muhtarları, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Belediye Başkanı Yaşar Bahçeciyi ziyaret etti.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kırşehir Muhtarlar Derneği Başkanı Cemalettin Yılmaz ve kent merkezindeki muhtarlar Bahçeci'yi makamında ziyaret ederek, fikir alış verişinde bulundu.

Ziyarette konuşan Bahçeci, muhtarlık müessesesinin 200 yıla yaklaşan bir geçmişi ile demokratik sistemin temel taşlarından birini oluşturduğunu belirtti.

Muhtarla her zaman uyum içinde çalışmaya devam ettiklerini hatırlatan Bahçeci, şunları aktardı:

"Muhtarlar mahallelerinin sorunlarını kamu kurumlarına aktarıp çözüm yollarını araştırmak bakımından önemli bir görevi yerine getiriyor. Biz de Kırşehir Belediyesi olarak mahalle muhtarlarımızda çok iyi bir diyalog ortamı sağladık. Mahallelerimizdeki sorunların çözümü, yapılacak ve yapılması gereken yatırımlar belediyemizin ilgili birimleri muhtarlarımızla bizzat görüşerek hayata geçiriliyor. Muhtarlarımızla düzenli olarak toplantılar düzenliyoruz. Eskiye oranla daha iyi statü kazandılar. Sosyal güvence açısından bir iyileştirilme yapıldı. Muhtarlarımıza başarılar diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.