Muhtarlardan Başkan Özgüven’e teşekkür

Muhtarlardan Başkan Özgüven’e teşekkür
Konya’nın Ereğli ilçesine bağlı, Zengen, Karaburun ve Cahı Mahalle Muhtarları mahallelerine yapılan hizmetlerden dolayı Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven'e teşekkür ederek çiçek ve plaket takdim etti.

Ereğli Belediye Meclis Toplantısına katılan muhtarlar, Başkan Özgüven, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları ve Belediye Personeline yapılan çalışmalar için teşekkür ettiler.
Zengen Mahallesi Muhtarı Şahin Yurtdaş, Cumhuriyet tarihi boyunca Zengen'in alamadığı hizmeti bu dönemde aldığını belirttiği konuşmasında, 30 yıldır gündemde olmasına rağmen gelmeyen sıcak asfaltın da bu dönemde geldiğini belirterek "Başkanımız Özkan Özgüven, siz Meclis Üyelerimize ve Belediye ekiplerine teşekkür ediyorum" dedi.
Karaburun Mahallesi Muhtarı Ali Can ise yazın tozdan kışın çamurdan geçilmeyen mahalle yollarının asfaltla kaplandığını ifade ederek, "Bu çalışmanın yapılmasında başta Başkanımız Özkan Özgüven olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Cahı Mahallesi Muhtarı Osman Taş ise şehrin her yerinde gerçekleştirilen çalışmalarla Ereğli'nin çehresinin değiştiğine dikkat çekerek, "Bu değişim Ereğli'nin kent kimliğinin ortaya çıkması noktasında yapılan çalışmaların ne kadar doğru ve yerinde olduğunun bir göstergesidir. Şahsım ve mahallem adına yapılan her çalışmayı takdirle karşılıyor, başta Özkan başkan olmak tüm ekibine teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise hizmetle mükellef oldukları Ereğli'ye en güzel hizmetleri kazandırmak amacında olduklarını belirterek, muhtarlar gösterdikleri kadirşinaslıktan dolayı teşekkür etti ve hizmetlerin artarak devam edeceğini sözlerine ekledi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.