Muhtarlardan Fen Lisesini kazanan öğrencilere ödül

Muhtarlardan Fen Lisesini kazanan öğrencilere ödül
Konya’nın Beyşehir ilçesinde, girdikleri sınavda Fen Lisesini kazanan ortaokul mezunu öğrenciler gerçekleştirilen törende mahalle muhtarları ve okul kantincisi tarafından altınla ödüllendirildi.

Beytepe Ortaokulu’ndan mezun olarak Beyşehir Fetullah Bayır Fen Lisesi’ni kazanan, Özlem Tutku Gürler, Şerife İbili ve Müslime Seda Kandemir adlı öğrenciler, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Faruk Koçer, Beytepe Mahalle Muhtarı Arif Zedef ve okulun kantincisi Hacer Öztürk tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.
Okul Müdürü Mevlüt Bakır törende yaptığı konuşmada, Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Arabacı’nın mezun olacak öğrencilere önceki yıl fen liselerini kazanmaları halinde sürpriz hediyelerle ödüllendirileceği sözünü verdiğini vurgulayarak, bu sözün yerine getirildiğini söyledi. Bakır, “Okulumuzdan bu yıl fen lisesini asil listeden kazanan üç öğrencimizin ödüllerinin finansal desteğini sağlayan mahalle muhtarlarımız Faruk Koçer, Arif Zedef ile okul kantincimiz Hacer Öztürk’e okulum adına teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.
Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı ve Esentepe Mahalle Muhtarı Faruk Koçer ise yaptığı konuşmasında, öğrencileri başarıya teşvik amacıyla mahalle muhtarları olarak bu güzel organizasyonun içerisinde yer alarak destek verdiklerini aktararak, “Öğrencilerimizden tek isteğimiz gelecekte vatana, millete faydalı başarılı birer fert olmalarıdır. 15 Temmuz darbe girişiminin tekrar yaşanmaması ve ülkemizin geleceği için çalışkan, dürüst, ahlaklı, inançlı ve yetenekli çocuklarımızın varlığı çok önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
Beytepe Mahalle Muhtarı Arif Zedef de, fen lisesini kazanan ortaokul öğrencilerini kutlayarak, başarılarının artarak devam etmesi dileğinde bulundu. Zedef, öğrencileri yetiştiren aile ve öğretmenlerini de tebrik etti.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.