Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:

Multigroup Alanyaspor Kulübü Başkanı Çavuşoğlu:
"Rakibimiz Adana Demirspor da bu ligin iyi takımlarından ve Süper Lig hedefi için büyük harcamalar yaptı. Adana'dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz"

ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig takımlarından Multigroup Alanyaspor'un kulüp başkanı Hasan Çavuşoğlu, Adana Demirspor ile hafta sonu deplasmanda oynayacakları maçtan puan veya puanlarla dönmek istediklerini söyledi.

Çavuşoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Altınordu maçının beklediği gibi zorlu geçtiğini belirterek "Çok koşan bir takım. Her maçı içeride, dışarıda çok zor fakat biz de iyi bir takımız. Kora kor bir mücadele sonucunda 2-0 galip gelmesini bildik" dedi.

Maçı izlemeye gelen taraftarların görevlerini en iyi şekilde yaptığını kaydeden Çavuşoğlu, önlerinde çok önemli bir Adana Demirspor maçı olduğunu vurguladı. Çavuşoğlu, Adana Demirspor ile eşit puana sahip olduklarını hatırlatarak "Rakibimiz Adana Demirspor da bu ligin iyi takımlarından ve Süper Lig hedefi için büyük harcamalar yaptı. Ancak biz de iyi bir takımız ve iyi mücadele ediyoruz. Adana'dan puan ve puanlarla dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Adana maçında ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getiren Çavuşoğlu, şunları kaydetti:

"Biz bu ligin iyi futbol oynayan takımlarındanız. Bunu herkes biliyor. Bazı kesimlerde gelişi güzel konuşmalar oluyor. Bunun içinde bazı kulüp başkanları da var, bazı yorumcular da var ama biz hiç birini muhatap almıyoruz. Biz işimizi yapıyoruz. İşimizi yapmaya da devam edeceğiz. Alnımızın akıyla bu işi yapıyoruz ve amacımız bu ligde sonuna kadar mücadele etmek."

Öte yandan, Multigroup Alanyaspor, Adana Demirspor maçının hazırlıklarına Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.