Multigroup Alanyaspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları

Multigroup Alanyaspor'da 1461 Trabzon maçı hazırlıkları
- Teknik direktör Kalpar: "1461 Trabzon maçını kazanmak istiyoruz. Ligde ilk 2 sırada yer alıp, Süper Lig'e direkt yükselecek mücadeleyi göstermemiz gerekiyor"


ANTALYA (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Multigroup Alanyaspor, 2 Nisan Cumartesi günü deplasmanda 1461 Trabzon ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Hüseyin Kalpar yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, koşu, ısınma hareketleri ve 5'e 2 top kapma çalışmasının ardından dar alanda taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

Hüseyin Kalpar, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, milli maç arasını iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'e doğrudan yükselmek için kalan 8 haftada müsabakalara galibiyet parolasıyla çıkacaklarını dile getiren Kalpar, "1461 Trabzon maçını kazanmak istiyoruz. Ligde ilk 2 sırada yer alıp, Süper Lig'e direkt yükselecek mücadeleyi göstermemiz gerekiyor. Olmuyorsa da play-off ile Süper Lig'e çıkmak istiyoruz." dedi.

Sezon sonunda hedefe ulaşacaklarına inandığını anlatan Kalpar, turuncu-yeşilli taraftarlardan da kalan maçlar için destek istedi.

Kalpar, şu ana kadar taraftarların takımlarına iyi destek verdiğini dile getirerek, "Taraftarımız bizim için çok değerli. Onlardan isteğim kalan maçlarda daha fazla destek vermeleri. Sezon sonunda hep birlikte mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.