Muratbey Uşak Sportif'te istifa

Muratbey Uşak Sportif'te istifa
Kulüp başkanı Akçakaya görevinden istifa etti

UŞAK (AA) - Spor Toto Basketbol Basketbol Ligi ekiplerinden Muratbey Uşak Sportif'in kulüp başkanı Arif Akçakaya görevinden istifa etti.

Akçakaya, yaptığı yazılı açıklamada, kulübü ileriye taşımak için bugüne kadar kendi iş yoğunluğuyla beraber bir çok çalışma yaptığını belirtti. Bu süreçte başarılı bir dönem geçirdiklerini düşündüğünü kaydeden Akçakaya, açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Ancak geldiğimiz bu noktada gece gündüz demeden canla başla çalıştığımız basketbol yolunda ne yazık ki desteklerin yetersiz kalmasından dolayı 2 sezondur başında sürdürdüğüm yönetim kurulu başkanlığı görevimden kendi işlerimin de yoğun olması sebebiyle üzülerek istifa ediyorum."

Akçakaya, içindeki basketbol sevgisi bitmeyeceğini belirterek, "Kulübün zor şartlarını en iyi bilen kişi olarak desteğimi her zaman dışardan sonuna kadar yapacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.