Musa Arat ve yönetimi istifa etti

Musa Arat ve yönetimi istifa etti
AK Parti Genel Merkezince istifası talep edilen İl Başkanı Musa Arat ve İl Yönetim Kurulu istifa edip görevi teslim etti

AK Parti Genel Merkezince istifası talep edilen İl Başkanı Musa Arat ve İl Yönetim Kurulu istifa edip görevi teslim etti.

Konuyla ilgili İl Yönetim Kurulu'ndan yapılan açıklamada sadece,  ''Aralık 2014’te aldığımız teşkilat görevimizi, Genel Merkezimizin talebi doğrultusunda bugün itibari ile nöbetimizi teslim etmiş bulunmaktayız. Kamuoyuna saygı ile duyurulur… (AK Parti Konya İl Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyeler) '' ifadesine yer verildi.

MUSA ARAT KİMDİR?

1970 yılında Konya-Kadınhanı ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaokulu Kolukısa kasabasında, liseyi Konya Gazi Lisesi’nde tamamladı. 1993 yılında Selçuk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldu. 1995 yılında askerlik görevini ifa etti. 6 yıl Kompen A.Ş.’de çalıştıktan sonra kendi işini kurdu. 2001 yılından itibaren reklam ve tanıtım alanında kendi işini idame ettirmektedir. 27 Aralık 2014 tarihinde yapılan AK Parti Konya İl Kongresinde il başkanlığına seçilen Musa ARAT, evli ve 4 çocuk babasıdır.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum