Mustafa Ceceli Sahnede Yuhalandı

Mustafa Ceceli Sahnede Yuhalandı
Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, şarkıları canlı söylemek yerine playback yöntemini seçince sert tepkiler aldı

Ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, şarkıları canlı söylemek yerine playback yöntemini seçince sert tepkiler aldı. Mustafa Ceceli'yi dinleyenler onu yuhaladı!

İsviçre'de sahne alan ünlü sanatçı, şarkılarını canlı söylemek yerine playback yapınca seyircisinden büyük tepki aldı. Ki­ba­ri­ye ile git­tik­le­ri İs­viç­re­'de sah­ne alan Mustafa Ce­ce­li, şar­kı­la­rı­nı play­back söyle­yin­ce yuhalandı. 

SERT TEPKİ ALDI

Ün­lü sa­nat­çı­la­rın as­tro­no­mik ra­kam­lar­la sah­ne al­dık­la­rı me­kan­lar­da, canlı söylemek yerine playback yapmalarına seyirciler tepki vermeye başladı. Kon­ser­le­rin­de play­back oku­yan De­met Aka­lın ve Hande Ye­ner'­e sık sık ge­len eleş­ti­ri­le­rin ar­dın­dan bu kez Mus­ta­fa Ce­ce­li se­yir­ci­sin­den sert tep­ki aldı.

AFİŞLERDE YAZIYOR

Seyirciden hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşan sa­nat­çı, afiş­ler­de kon­se­rin play­back ola­ca­ğı­nın yazdığını söy­le­ye­rek kendisini sa­vun­du. Mus­ta­fa Ce­ce­li­'nin ar­dın­dan sah­ne­ye çı­kan Ki­ba­ri­ye, half play­back ya­pa­rak tep­ki­le­ri yu­mu­şat­tı. 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.