Mustafa Kaplan vefat etti

Mustafa Kaplan vefat etti
Futbolculuk döneminde Konya'da bir çok amatör takımda futbol oynayan TÜFAD üyesi Mustafa Kaplan vefat etti

Futbolculuk döneminde Konya'da bir çok amatör takımda futbol oynayan TÜFAD üyesi Mustafa Kaplan vefat etti. Kaplan'ın cenazesi, 22 Aralık 2021 Çarşamba günü öğle namazına müteakip Musalla Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Musalla Mezarlığı'na defnedilecek.

TÜFAD VE ASKF'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Konya Şube Başkanlığı başsağlığı mesajında, "Üyemiz; Mustafa Kaplan hocamızın kalp krizi geçirmesi sonrası vefat ettiği haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum, Mustafa Kaplan Hocamıza Allah’tan rahmet, Kaplan ailesi, yakınları ve camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'ndan (ASKF) yapılan açıklamada ise, "Birçok amatör spor kulübümüzde yıllarca oynadığı futbolla hizmetleri unutulmaz Mustafa Kaplan kardeşimizin vefat ettiğini üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli Kaplan ailesi ile tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır dileriz" denildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.