Mustafa Yayla'nın oğlu ve torunu öldü

Mustafa Yayla'nın oğlu ve torunu öldü
Seydişehir'de meydana gelen trafik kazasında baba ile kızı hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı. Kazada ölenlerin şehrin tanınmış isimlerinden Mustafa Yayla'nın oğlu ve torunu olduğu öğrenildi

Kaza Konya Antalya Karayolu Akseki ilçesi Yarpuz Mahallesi civarında meydana geldi. 

Edinilen bilgiye göre; Mehmet Akif Yayla idaresindeki 42 SK 803 plakalı otomobil yağış nedeniyle aracın sürüş hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçti. Bu esnada karşı şeritte seyreden Ömer Dikici (62) idaresindeki 42 ZK 319 plakalı kamyonet ile çarpıştı.

Kaza sonrası sürücü Mehmet Akif Yayla olay yerinde hayatını kaybederken, kazada otomobilde bulunan Esra Yayla (32), Sıdıka Zümra Yayla (9) ve Zeynep Saklan (5) ve kamyonet sürücüsü Ömer Dikici yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine Seydişehir ve Akseki’ den gelen ambulanslar ile yaralılar Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

9 yaşındaki minik Sıdıka Zümra için Seydişehir devlet hastansi seferber oldu, ancak Resisitasyonda yapılan bütün müdahelelere  rağmen Yaralılardan dokuz yaşındaki Sıdıka Zümrüt Yayla  kurtarılamayarak hayatını kaybederken, ağır yaralı Esra Yayla ve Zeynep Saklan yapılan ilk müdahalenin ardından Konya’ya sevk edildi.

Öte yandan kaza yapan araçtakilerin iki araç ile Antalya’ tatile gittikleri öğrenilirken Sıdıka Zümra Yayla’ nın arkadaşı Zeynep Saklan’ ın bu otomobile ablasının ise diğer otomobile bindiği öğrenildi. Diğer otomobili kullanan ve arkalarından takip eden ve kazayı gören yakını Mehmet Akif Yayla’ nın cansız bedeninin başında gözyaşı döktü. Yoldan geçen ve kazayı görüp duran vatandaşlar ise dokuz yaşındaki Sıdıka Zümra Yayla’ ya sağlık ekiplerinin kalp masajı yaptığı sırada gözyaşlarına boğuldu ve dua ettiler.

Yaralı yakınları neden ambulans helikopter gelmiyor diye feryat ederken,  Acil servis doktorları akciğerlerine gelecek basınçtan dolayı tüm hastaları kaybedebilme riski olduğunu belirttiler ve hasta yakınını sakinleştirmeye çalıştılar. yaralılar kara yoluyla Konya'ya sevk oldu. 

Yetkililerce kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Kazada ölenlerin şehrin tanınmış isimlerinden, Konyaspor Kulübü eski başkanlarından Mustafa Yayla'nın oğlu ve torunu olduğu öğrenildi

(Süleyman Sayan)

p.jpg

uc-gunluk-tatil-macerasi-faciayla-sonuclandi-(3).jpguc-gunluk-tatil-macerasi-faciayla-sonuclandi-(1).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum