Muş'taki terör operasyonu

Muş'taki terör operasyonu
Muş'un Varto ilçesinde teröristler tarafından şehit edilen 26 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal’ın baba ocağında yas var

SAMSUN (AA) - Muş'un Varto ilçesinde terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda şehit olan 26 yaşındaki Piyade Uzman Onbaşı Bekir Anıl Erdal’ın Samsun'daki baba ocağında yas var.

Bafra ilçesine bağlı Mevlana Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi jandarma ve polis ekipleri verdi. Anne Songül Erdal, acı haberi, market alışverişinden döndüğü sırada evinin önündeki kalabalığı gördükten sonra aldı. Baba Rahim Erdal’ın ise tır şoförü olduğu ve görevi gereği Mersin'de bulunduğu öğrenildi.

Oğlunun şehit haberini alınca fenalık geçiren anne Songül Erdal’a hazır bekletilen sağlık ekipleri müdahale etti.

Şehit Bekir Anıl Erdal’ın yaklaşık 2 ay önce nişanlandığı ve temmuz ayında düğün yapmaya hazırlandığı öğrenildi.

Bu arada şehit evine ve bulunduğu caddeye Türk bayrakları asıldı. Şehidin cenazesinin yarın Bafra ilçesinde düzenlenecek tören ile toprağa verileceği belirtildi.

Muş’un Varto ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonda arama yapan güvenlik güçlerine teröristlerce ateş açılmış, ekiplerin karşılık vermesiyle çıkan çatışmada 2 asker yaralanmış, helikopterle Muş Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı askerlerden Bekir Anıl Erdal şehit olmuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.