Muş’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü

Muş’un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü
Vali Yavuz:- "Allah bir daha bu topraklara, bu millette asla böyle acılı günler göstermesin. İnşallah kıyamete kadar ay yıldızlı, al bayrağımız göklerde dalgalansın ve minarelerimizde ezan sesleri susmasın"

MUŞ (AA) - Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü düzenlenen törenlerle kutlanmaya başlandı.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasının ardından konuşan Vali Seddar Yavuz, Muş'un düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıl dönümü kutlamalarının Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla devam edeceğini söyledi.

Muş için önemli olan bir günü kutlayacaklarını belirten Vali Yavuz, şöyle devam etti:

"Allah bir daha bu topraklara, bu millette asla böyle acılı günler göstermesin. İnşallah kıyamete kadar ay yıldızlı, al bayrağımız göklerde dalgalansın ve minarelerimizde ezan sesleri susmasın. Bizim dileğimiz temennimiz budur. Tarihten ders almak lazım. Tarihten ders çıkartmak lazım. Birlik beraberlik kardeşliğimizi daim muhafaza etmemiz gerekiyor. Kardeşliğimiz pekiştirdiğimiz sürece, birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiğimiz sürece bizi hiç kimse yıkamaz.

Sayın Başkanımızın özellikle kurtuluş günü törenine gelmiş olması fevkalade bizim için mutluluk ve onur vericidir. Böylece hem kurtuluş günümüz ayrıca toplu açılış törenlerle birlikte şehrimiz güzel bir sevinç yaşayacak. Bugün burada önemli açılışlar gerçekleştirecek, Bütün bu açılışlarında ilimize hayırlı ve huzurlu olmasını diliyorum."

Tören askeri birliklerin yürüyüşüyle son buldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.