Nadda Steak House hizmette

Nadda Steak House hizmette
Nadda Steak House hizmette

Kafe kültürüne yeni bir soluk getiren Nadda Cafe - Bistro, üst katında bulunan Steak House’un açılışını yaptı. Açılışa AK Parti Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ve farklı sektörlerden birçok kişi katıldı.

Selçuklu Parsana Mahallesinde uzun bir süredir kafe konseptinde hizmet veren Nadda, bünyesine kattığı Steak House ile Konya’ya yeni bir anlayış getirmek için hazırlanıyor.  Açılışı gerçekleşen Steak House, farklı menü çeşitleriyle ve konseptiyle, adından bahsettirmek istiyor. Nadda Steak House sahiplerinden Mehmet Emin Uslu, “Nadda Cafe - Bistro olarak yaklaşık bir yıldır hizmet vermekteyiz. Steak House olarak Konya’ya yeni bir mekan kazandırmak istedik. Hijyen anlamında da kalite anlamında da daha iyisini yapmak istiyoruz. Kısmet olursa da Franchising vererek ismimizi daha da büyütmek istiyoruz. Kısmetse Türkiye çapında ilerleyen dönemlerde duyulmuş bir firma olarak karşınıza çıkacağız. (Derya Demir)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.