Nalçacılılar Konyaspor'un Yanında Olacak

Nalçacılılar Konyaspor'un Yanında Olacak
Konyaspor'un en büyük taraftar grubu Nalçacılılar cezalı olmalarına karşı Gençlerbirliği maçı öncesi toplanıp Kayacık tesislerinde Konyaspor'u meşalelerle karşılayıp konvoy şeklinde stadyuma geleceklerini belirttiler.

Konya Büyükşehir Belediyesi stadyumu önünde ise binlerce meşaleli taraftar olması bekleniyor. Nalçacılılar grubu takıma sahip çıkıp boş tribünler önünde oynacak takımlarına destek ve moral vermeyi amaçlıyor.

İşte Nalçacılar grubu Başkanı İbrahim Apalı'nın kendi sayfasından yaptığı o açıklamalar;

ŞİMDİ DAHA YÜKSEK SESLE!!!
Beşiktaş maçı sonrasında almış olduğumuz 5 maçlık cezanın bizleri yıkamayacağını, aksine daha çok kamçıladığı mesajını vermek adına sevdamız Konyaspor'umuzu stadyum önünde meşalelerle karşılayacağız. Bu ceza ile Konya'yı ve Konyaspor taraftarını hedef alan kitleye en güzel cevabı sahada futbolcu kardeşlerimiz, tribünlerde de bizler ortaya koyacağımız performansla vereceğiz. Her ne koşulda olursak olalım, Nalçacılılar Taraftarlar Derneği çatısı altındaki herkesin bu dönemde her zamankinden daha fazla fedakarlık yapması gerekmektedir.

Şunu kimse unutmasın; Konyaspor, sadece yürekten sevenlerin ve sahip çıkanlarındır...

nalcaci2.png

Konyaspor Nalçacılılar Sayfasından ise organizasyon hakkında detaylar verildi;

Yıldıramaz bizi cezalar hep peşinde NALÇACILILAR

Yarın oynanacak olan Konyaspor'umuz Gençlerbirliği karşılaşması öncesinde saat 19:45'de Konyaspor kayacık tesislerinden takımımızı konvoy halinde stadyuma kadar eşlik edeceğiz. Aracı olanların konvoya olmayanların 20:00'de Konya Büyükşehir Stadyumu önünden binlerce meşale ile takımımızı karşılama organizasyonumuza herkesi bekliyoruz.

Büyük Nalçacılılar grubu

nalcaci3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.