Nallıhan'da altyapı çalışmaları

Nallıhan'da altyapı çalışmaları
ANKARA (AA)- Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, ilçe merkezi ve mahallelerde altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.Öntaş, yaptığı...

ANKARA (AA)- Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş, ilçe merkezi ve mahallelerde altyapı çalışmalarının hızla sürdüğünü söyledi.

Öntaş, yaptığı açıklamada, 11 bin nüfuslu Çayırhan Mahallesi'nde, ASKİ desteğiyle 70 kilometre uzunluğunda kanalizasyon şebeke hattı döşediklerini belirtti.

Kanalizasyon şebeke hattını arıtma sistemine bağlayarak, çevreninde kirlenmesinin önüne geçildiğini vurgulayan Öntaş, "Çayırhan Mahallesi'ni önemsiyoruz. Çayırhan'a bir mahalle gibi değil de bir şehir edasıyla bakıyoruz ve bu anlamda altyapısının yanında 75 kilometre uzunluğunda çarşı içi içme suyu şebekesini de yeniledik. Sahil çay bahçesinde düzenlemelerle birlikte vatandaşların daha rahat piknik yapmaları için şömineler kurarak kullanıma sunduk." dedi.

Öntaş, kanalizasyon ve içme suyu hat yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından, mahalle sokaklarının yenileneceğini bildirdi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.