NAMAĞLUP ŞAMPİYON

NAMAĞLUP ŞAMPİYON
2016-2017 sezonunun namağlup şampiyon olarak tamamlayan Havzanspor, kutlama yemeğinde buluştu.Kulüp Başkanı Fevzi Tezcan, her zaman iddialı olduklarını belirtirken, hedeflerinin BAL’a kadar yükselmek olduğunu söyledi

Konya 2. Amatör Küme’de 2016-2017 sezonu tamamlandı. 21 takımın katılımı ile 4 ayrı grupta oynanan ligde C Grubu’nda yer alan Havzanspor, bu yıl da fırtına gibi esti. Sezona güçlü kadrosuyla zorlu bir grupta mücadele ederek başlayan Havzanspor, oynadığı 8 maçta yenilgi yüzü görmeden namağlup şampiyon oldu. Havzanspor, bu başarısının ardından gelecek sezon birinci amatör kümede mücadele edecek.

GÜÇLÜ RAKİPLERİ SAF DIŞI ETTİ

Sezona C Grubu’nda, Alibeyhüyüğü, Ak İnşaat Sanayispor, İçeri Çumra ve Ergespor ile aynı grupta yer alarak başlayan Havzanspor, zaman zaman geriye düştüğü maçlarda bile çevirmeyi başardı. Geride kalan 8 haftada rakip filelere 24 gol atan Havzanspor, kalesinde ise sadece 11 gol gördü. Topladığı 24 puanla açık ara şampiyon olan mavi-beyazlı ekip, büyük sevinç yaşadı.

DOYASIYA KUTLADILAR

Havzanspor, sezonu müthiş bir başarıyla tamamlamasının ardından şampiyonluk yemeği için Rixos Otel’de bir araya geldi. Yemekte şampiyonluğu doyasıya kutlayan mavi-beyazlılarda Başkan Fevzi Tezcan, futbolcular ve teknik heyet ile birlikte gönüllerince eğlenerek şampiyonluğun tadını çıkardılar.

“HEDEF BAL”

Havzanspor Kulüp Başkanı ve kaptanı Fevzi Tezcan, güzel bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, namağlup şampiyon olan ekibini gönülden tebrik etti. Fevzi Tezcan, zorlu bir sezonu geride bıraktıklarını belirterek, “Bir sezonu daha geride bıraktık. Bizim için çok mutlu ve güzel bir sezondu. Namağlup şampiyon olduk. Sezon başında güzel bir oluşumla arkadaşlarımızla toplandık. Bizlere söz vermişlerdi. Bu sezonu namağlup geçirelim diye. Bizleri kırmadılar ve güzel bir sezon geçirerek şampiyon olduk. Birinci kümeye çıktık. Ancak hedeflerimiz büyük. Asıl hedefimiz Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) kadar yükselmek. Bundan sonra her sene bir şampiyonluk hedefimiz var. İyi bir yapılanma içine giriyoruz. Konya futboluna daha fazlasını verebilmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“İYİ İŞLER YAPTIK”

Takımın teknik direktörü Şahin Şarlak, sezon başında hedeflerini şampiyon olarak koyduklarını söyledi. Şarlak, “Biz sezon başı başkanla görüşme yaptığımızda amacımız namağlup bir üst lige çıkmaktı. İyi bir oyuncu grubu elde ettik. Onlarla beraber iyi işler yaptık. Sonuçta da namağlup olduk. Çok mutluyuz. Bu takımın BAL’a kadar yolu var. Bizler de yola devam edeceğiz inşallah” dedi.

“ÇOK MUTLUYUZ”

Havzanspor’un tecrübeli golcüsü Aydın Karaca ise bu sezonki şampiyonluktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyerek şöyle konuştu: “48 yaşına geldim. Bu sezon da 15 gol attım. Arkadaşlarıma yardımcı olduğum için çok mutluyum. Gerçekten işimi iyi yaptığıma inanıyorum. İyi bir forvet olduğumu da her zaman söylüyorum. Bu konuda hiçbir zaman mütevazi değilim. Çok mutlu bir sezon geçirdim. Şampiyon da olduk. Herkesin emeğine sağlık.” (Seda Erciş)

dsc_4816.jpgdsc_4824.jpgdsc_4825.jpgdsc_4827.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.