Nba Global Games 2014

Nba Global Games 2014
Fenerbahçe Ülker ve San Antonio Spurs basketbolcuları "NBA Cares" adlı sosyal sorumluluk projesi için genç sporcularla bir araya geldi

 NBA Global Games kapsamında yarın karşı karşıya gelecek Fenerbahçe Ülker ve San Antonio Spurs oyuncuları, "NBA Cares" adlı sosyal sorumluluk projesi için genç basketbolcularla bir araya geldi.

Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda yapılan Spurs antrenmanının ardından düzenlenen etkinliğe, NBA ekibinden Jeff Ayres, Aron Baynes, Matt Bonner, Boris Diaw, Danny Green, Tony Parker, Fenerbahçe Ülker'den Jan Vesely, Bogdan Bogdanovic, Kenan Sipahi, Oğuz Savaş, 40 zihinsel engelli ve 25 genç sporcu katıldı.

Eşit sayıda zihinsel engelli sporcuyu, engelli olmayan partnerleri, takım oyuncularıyla bir araya getirmeyi amaçlayan program, Parker ve Oğuz Savaş'ın teşekkür konuşmalarıyla başladı. Programa katılan gençler, oyuncular eşliğinde saha içinde dört gruba ayrılarak temel basketbol eğitimi aldı. Etkinlik, basketbolcuların ve genç sporcuların fotoğraf çekimiyle sona erdi.

San Antonio Spurs ile Fenerbahçe Ülker, NBA Global Games kapsamında yarın Ülker Sports Arena'da saat 19.00'da karşılaşacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.