NE OLDU SANA?

NE OLDU SANA?
Ligde bir türlü istediği sonuçları alamayan Atiker Konyaspor, son haftalarda düşüş yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonun 5 puan gerisinden ilelerken, son 6 haftada sadece 1 galibiyet alabilmesi dikkatlerden kaçmadı

Spor Toto Süper Lig’de 20. haftayı geride bırakan Atiker Konyaspor, düşüş yaşıyor. Son 6 haftada yalnızca 5 puan toplayabilen yeşil-beyazlı ekip, oyun olarak da beklenenin altında kaldı. Son olarak evinde Antalyaspor ile 1-1 berabere kalan Atiker Konyaspor, 9 kişi kalan rakibi karşısında etkisiz bir performans sergilemesi adeta ‘ne oldu bu takıma’ dedirtti. Aykut Kocaman ve öğrencileri, geride kalan 6 haftada sadece 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet alabildi.

GEÇEN SEZONUN UZAĞINDA

Yeşil-beyazlı ekip, geçtiğimiz sezonun da gerisinden geliyor. 2015-2016 sezonunun ikinci yarısında iyi bir başlangıç yapan ve bu çıkışıyla büyük yankı uyandıran Konyaspor, aynı başarıyı bu yıl gerçekleştiremedi. Konyaspor’un ligi 3. sırada tamamlamasında en büyük etken ikinci yarıdaki performansı olmuştu. Geçen sezonun 20. haftasında ardından 33 puanda yer alan Konyaspor, bu sezon aynı haftada 28 puanda kaldı.

KENDİNE GELEMEDİ

İlk yarıda Avrupa yorgunluğunu yakından hissetmesinden dolayı ligde bir varlık gösteremeyen yeşil-beyazlı ekip, Avrupa defterini kapatmasının ardından sonraki süreçte de kendisine gelemedi. Eski performansının bir hayli uzağında bir görüntü sergileyen Atiker Konyaspor, en kısa sürede ligin kalan haftalarında başarılı bir sonuç almayı hedefliyor. Anadolu Kartalı, tecrübeli çalıştırıcı Aykut Kocaman ile birlikte yeniden bir çıkış yakalamanın peşinde. (Seda Erciş)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.