"Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programı"

"Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programı"
Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 5. yılında özel ve siyasi yaşamının da konuşulacağı bir programla anılacak

ANKARA (AA) - Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, vefatının 5. yılında, özel ve siyasi yaşamının konuşulacağı bir söyleşinin de yer alacağı program ile anılacak.

Ankara'daki Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde 6 Şubat Cumartesi günü düzenlenecek "Necmettin Erbakan'ı Anma ve Anlama Programı"na kızı Elif Erbakan, konuşmacı olarak katılacak.

Necmettin Erbakan'ın hayatının, gençlik yıllarının, siyasi kimliğinin ve son günlerinin konuşulacağı programda gönüllü refakatçisi Ahmet Tunç ve yakın koruması Abdurrahman Akyüz de Erbakan ile ilgili anılarını aktaracak.

Söyleşinin ardından Erbakan'ın yaşamını konu alan belgesel gösterimi gerçekleştirilecek. Etkinlik, mevlit programı ve Kuran-ı Kerim okunmasıyla sona erecek.

Eski başbakanlardan Necmettin Erbakan, 27 Şubat 2011'de hayatını kaybetmişti.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.