Nedim Şener'den "Yargıda artan FETÖ tehlikesi" uyarısı

Danıştay 5. Ceza Dairesi, HSK'ya meydan mı okuyor?, "Yeniden Diriliş" diyen Pensilvanya'daki terörist elebaşı ne mesaj veriyor?, Gazeteci Nedim Şener yargıda büyüyen FETÖ tehlikesine dikkat çekti!

Gazeteci Nedim Şener, tvnet'teki programda yargıda büyüyen FETÖ tehlikesine dikkat çekti.

DANTIŞTAY'DAN SKANDAL KARAR

Hâkimler ve Savcılar Kurulu Genel Kurulu'nca (HSK) FETÖ iddialarıyla meslekten atılan hakim ve savcıların meslekten çıkarma kararının iptali için Danıştay'a açtığı davalarda skandal karar çıkmıştı.

Danıştay 5. Dairesi, FETÖ ile irtibat ve iltisaklı olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edilen 450 ismin mesleğe dönmelerine, bir de bu isimlere tazminat ödenmesine karar vermişti.

Danıştay'ın Bylock yazışması, HTS kayıtları, Ankesörlü ardışık aramalar, Bank Asya Para yatırma (17-25 Aralık sonrası) gibi kriterlerin irtibat ve iştirak için yeterli olmadığına karar verdiği belirtiliyor.

HSK'NIN İTİRAZLARINI GÜNDEME DAHİ ALMAMIŞ!

Hakimler ve Savcılar Kurulu, Danıştay'ın vermiş olduğu iptal kararlarını temyiz ederken, itirazların Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu'nda henüz gündeme dahi alınmadığı öğrenildi.

ŞENER: "EL ATIN, YOKSA ONLAR EL ATACAK"

FETÖ yapılanmasını iyi bilen isimlerden biri olan Gazeteci Nedim Şener, katıldığı tvnet'teki programda yargıda büyüyen FETÖ tehlikesine dikkat çekti. Hükümete ve yetkililere çağrıda bulunan Nedim Şener, "Yargıdaki FETÖ yapılanmasına el atın yoksa onlar el atacaklar!" uyarısında bulundu.

Öte yandan Pensilvanya'daki 'terörist elebaşı'nın mesajı yayınlandı. 'Terörist elebaşı'nın "Yeniden Diriliş" mesajları dikkat çekti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.