Need For Speed No Limits Bomba Gibi Geliyor

Need For Speed No Limits Bomba Gibi Geliyor
Ünlü yarışçı Ken Block’un yer aldığı tanıtım fragmanıyla birlikte duyurulan yapım için oyunun yönetmen koltuğundaki Robert Huebner’in açıklaması oyuncuları oldukca heyecanlandıracak yönde.

Electronic Arts, bu ayın başlarında varlığını doğruladığı yeni Need for Speed oyunu Need for Speed No Limits’in duyurusunu gerçekleştirdi.

Geliştirici duyuruyla birlikte kısa bir tanıtım videosu da yayımladı. Söz konusu videoda oyunun gündeme gelmesiyle doğrudan ilişkili olan Ken Block ve onun 1965 model Mustang’i boy gösteriyor.

Real Racing’in yaratıcısı Firemonkeys tarafından geliştirilen oyunun oynanış görüntüleri de bu videoda yer alıyor. Bu görüntüler oyunun tam olarak neler sunacağı hakkında fikir edinmemizi sağlamıyor. Ancak, görüntülere bakarak yine üst düzey grafiklere sahip bir Need for Speed oyunuyla karşılaşacağımızı söyleyebiliriz.

Android ve iOS platformları için geliştirilen Need for Speed No Limits’in fiyatlandırma bilgisi ve çıkış tarihi ise henüz netlik kazanmış değil. Need for Speed No Limits hakkındaki gelişmeleri sizler için takip etmeye devam edeceğiz.

Ünlü yarışçı Ken Block’un yer aldığı tanıtım fragmanıyla birlikte duyurulan yapım için oyunun yönetmen koltuğundaki Robert Huebner’in açıklaması oyuncuları oldukca heyecanlandıracak yönde. No Limits’te harika grafiklere ve heyecan dolu yarışlara tanık olacağımızı söyleyen yapımcı, oyun hakkında fazla detaya inmedi.

Oyun hakkında şimdilik sadece bu detaylar verilirken, EA’nın yakın zamanda oyun hakkında yeni bilgiler vermesi bekleniyor. Need for Speed: No Limits’in yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.