NEFES ALDIK

NEFES ALDIK
Ligde Adanaspor’u 1-0 mağlup etmeyi başaran Atiker Konyaspor, 4 hafta aranın ardından 3 puanla evine dönmeyi başardı. Yeşil-beyazlı ekip, uzun bir süre sonra aldığı galibiyetle rahat bir nefes aldı ve ilk 5 için iddiasını sürdürdü

Spor Toto Süper Lig’in ikinci yarısına istediği gibi bir başlangıç yapamayan ve önemli puan kayıpları yaşayan Atiker Konyaspor, yeniden çıkış yakaladı. Ligde oynadığı son 4 haftada galibiyet elde edemeyen yeşil-beyazlı ekip, bu şanssızlığını Adana deplasmanında sonlandırdı. Anadolu Kartalı, Adanaspor’u Jonsson’un golüyle 1-0 yenerken, ligdeki galibiyet hasretine de son verdi ve tam 1,5 ay sonra rahat bir nefes aldı.

İLK 5 İDDİASI SÜRÜYOR

Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de en son Rizespor’u mağlup etmişti. 21 Ocak’ta sahasında oynadığı bu maçın ardından Atiker Konyaspor, oynadığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik almıştı. Adanaspor deplasmanından 3 puanla dönen temsilcimiz üst sıralar için de yeniden harekete geçti. Yeşil-beyazlı ekip, aldığı bu galibiyetle puanını 32’e çıkararak ilk 5 iddiasını da sürdürdü.

AKDENİZ UĞURU

Atiker Konyaspor’un Akdeniz ekiplerine karşı uğuru sürüyor. Zorlu Adana deplasmanından da 3 puanla dönmeyi başaran Atiker Konyaspor, ligdeki Akdeniz ekiplerinden 3 puan alma başarısı gösterdi. Anadolu Kartalı, Antalyaspor’u deplasmanda 3-1, Alanyaspor’u ise 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Yeşil-beyazlılar, Antalyaspor ve Alanyaspor’un ardından bir diğer Akdeniz ekibi Adanaspor’dan da 3 puan alarak evine mutlu dönmeyi başardı. (Seda Erciş)



 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.