NEFESLER TUTULDU

NEFESLER TUTULDU
UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında bugün sahasında Braga ile karşılaşacak Atiker Konyaspor’da nefesler tutuldu. Yeşil-beyazlılar, güçlü rakibini taraftarlarının da desteğiyle mağlup ederek Avrupa’da ilk puanlarını kazanmak istiyor

Atiker Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu üçüncü maçında bugün Portekiz temsilcisi Braga’yı konuk edecek. Büyükşehir Belediye Stadı’nda 20.00’da başlayacak maçı Tivibu Spor 2 ekranlarından naklen yayınlanacak. UEFA Avrupa Ligi’ne istediği gibi başlayamayan Atiker Konyaspor, Braga karşısında ilk galibiyetini almak istiyor. Yeşil-beyazlılar, UEFA Avrupa Ligi’ndeki ilk maçında grubun favorisi olarak gösterilen Shakhtar Donetsk’e 1-0, deplasmanda Gent’e ise 2-0 mağlup olmuştu.

GALİBİYETLERİ YOK

Portekiz temsilcisi, grupta Konyaspor gibi galibiyet elde edemeyen bir başka takım. Grubun ilk maçında Gent ile 1-1 berabere kalan Braga, ikinci maçta da Shakhtar Donetsk’e 2-0 mağlup oldu. Braga’nın grupta 1 puanı bulunuyor. Öte yandan H Grubu’nun diğer maçında Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk, Lviv Arena’da Belçika takımı Gent’i ağırlayacak.

 

TARİH YAZILACAK
Braga karşısında zafer hedefleyen Atiker Konyaspor, hem ilk puan veya puanlarını almak hem de alınacak başarıyı tarihine yazdırmayı hedefliyor. Yeşil-beyazlılar, bugünkü zorlu karşılaşmada köklü ekip Braga’yı taraftarlarının da desteğiyle mağlup etmek istiyor. Bugünkü karşılaşmada alınacak beraberlik ya da galibiyet, Konyaspor’un Avrupa’daki ilk puanı olacak.

DÜDÜK AZERBAYCANLI HAKEMDE

Atiker Konyaspor-Braga maçını Azerbaycan Futbol Federasyonu’ndan Aliyar Aghayev yönetecek. Aghayev’in yardımcılıklarını Zeynal Zeynalov ile Rza Mammadov’u yapacağı maçın ilave yardımcı hakemleri Orkhan Mammadov ve Rahim Hasanov, dördüncü hakemliğini ise Mubariz Hashimov üstlenecek.

MAÇ SAATİNDE BELLİ OLACAK

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda Başakşehir’e konuk olan Atiker Konyaspor’da defans oyuncu Jagos Vukovic ve forvet Ioan Hora sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmamıştı. Son yapılan antrenmanda takımla beraber antrenmana çıkan Vukovic ve Hora’nın durumunun maç saatinde belli olacağı öğrenildi.

ARENA DOLACAK
Braga maçında tarih yazmak isteyen Atiker Konyaspor’u bu önemli gecede taraftarları yalnız bırakmayacak. Konyasporlu taraftarlar, bugünkü maçta 42 bin kapasiteli Büyükşehir Arena’yı dolduracak. Taraflar gruplarının bu maçta koreografi hazırlığında olduğu öğrenildi. Konyalı futbolseverler, zorlu maçta takımlarını destekleyerek galibiyet zaferini yaşamak istiyor.

MUHTEMEL 11

Atiker Konyaspor’un, Braga mücadelesine çıkması beklenen 11’i şöyle: Serkan Kırıntılı, Skubic, Ali Turan, Vukovic, Douglas, Ali Çamdalı, Jonsson, Hadziahmetovic, Ömer Ali Şahiner, Milosevic, Bajic

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.