Nehir Erdoğan da Türkiye'yi terk ediyor!

Nehir Erdoğan da Türkiye'yi terk ediyor!
STAR TV ekranlarında yayına gelen Reaksiyon dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Nehir Erdoğan diziye veda ederek çok sürpriz bir karara imza attı.Güzel oyuncu diziyi terkerder terk etmez soluğu Paris’te aldı.Nehir Erdoğan şok kararla gündeme bomba gibi düş

STAR TV ekranlarında yayına gelen Reaksiyon dizisinin güzeller güzeli oyuncusu Nehir Erdoğan diziye veda ederek çok sürpriz bir karara imza attı.Güzel oyuncu diziyi terkerder terk etmez soluğu Paris’te aldı.Nehir Erdoğan şok kararlagündeme bomba gibi düştü.
 

Dizilerindeki rolleri beğenmeyenler yada reyting kurbanı olan dizilerdeki ünlü starlar dizilerden ayrılınca Ülkedende ayrılma kararı alıyorlar.Geçtiğimiz günlerde Kıvanç TatlıtuğABD’ye yerleşeceğini söylemişti o ayrılık haberinden sonra bir haberde güzel oyuncu Nehir Erdoğan’dan geldi.

Geçen yıl Silsile filminin çekimlerinde görüntü yönetmeni Ahmet Sesigürgil'e aşık olan Erdoğan, Eylül başında nikah masasına oturdu ve bu arada Reaksiyon dizisine başladı. Ancak reytingleri hedeflenen seviyeye ulaşamayan dizide oynadığına pişman olan Erdoğan, önceki hafta kendi isteğiyle projeden çıktı. Ünlü oyuncunun çok sevemediği karakterine senaryoda ölüm sahnesi yazıldı.Erdoğan çekimler biter bitmez eşiyle Paris'e yerleşti. Fransızcasını ilerleten Erdoğan, çok heyecanlanacağı bir iş çıkmadıkça şimdilik İstanbul'a yerleşmeyi düşünmüyor.

 

Bir süredir Reaksiyon'dan ayrılacağı söylenen İbrahim Çelikkol da diziye veda etmişti. Çelikkol, dinlenmek için arkadaşı Savaş Sırıkçı ile birlikte dün Sabah Los Angeles’a gitmişti. Yakışıklı oyuncu ve Sinem Kobal'ın, evlilik konusunda anlaşamadığı için ayrıldığı söylenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.