Nehir Erdoğan’a Hapis Cezası

Nehir Erdoğan’a Hapis Cezası
Ünlü oyuncu 10 ay hapis cezası aldı Nehir Erdoğan, ‘kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak’ suçundan 10 ay....

Ünlü oyuncu 10 ay hapis cezası aldı Nehir Erdoğan, ‘kullanmak için uyuşturucu ve uyarıcı madde kabul etmek veya bulundurmak’ suçundan 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya 2 yıla kadar hapsi istenen oyuncu Nehir Erdoğan da katıldı. Mahkemede ilk defa anlatım sağlayan Erdoğan, Türkiye sınırlarında hiç uyuşturucu kullanmadığını belirterek, “Amsterdam’da bir defa denedim. Türkiye’de kullanmadım. Buna yönelik iddialar doğru değildir. Uyuşturucu kullanmıyorum. Beraatimi istiyorum” dedi.

Duruşmanın görüldüğü İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi, dosyayı karara bağlayarak Erdoğan’ı öncelikle uyuşturucu kullanımı suçundan 1 sene hapis cezasına çarptırdı. Ardından indirim uygulayarak 10 ay hapis cezasına çevirdi. Sonra da hükmün açıklanmasının arka bırakılmasına karar verdi.

Mahkeme ceza ile alakalı şekilde hükmün açıklanmasının arka bırakılmasına karar verdi.

Erdoğan 5 sene arasında suç işlemezse ceza verilmemiş sayılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.