Uğur Özteke

Uğur Özteke

Nene Hatun parkı sakinleri

Nene Hatun parkı sakinleri

Pazar Pazar bu güzel ve güneşli hatta “yazdan kalma tatil gününde” kimseyi üzmeyeceğiz. Hatta pek çok yöneticimize de, okurlardan gelen bilgiler ışığında teşekkür edeceğiz. 

İsterseniz önce dün sabah Nene Hatun Parkından gelen bir bilgi ile yazımıza başlayalım.

Bizim evin orada da burnumuzun dibinde bir değil iki tane park var. Ancak her ne hikmetse bizim park bahçe ile alakalı olmadığından mıdır nedir oralardan bize tek bir bilgi gelmez.

Ama bir Nene Hatun Parkı vardır ki orada ne varsa yürüyüşünden köpeklere, camisinden tuvaletine kadar bilgi gelir. İşte dün sabah da böyle oldu. Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay Bey ve partililer seçim çalışması için bu parktalarmış. Ve mahalle sakinleri hemen Uğur Başkanı yakalayıp parkta ki tuvalet sorununu bire bir direk başkana aktarmışlar. Bu durumu başkana aktaran mahalle sakinleri bu kez bizi arayıp “Uğur abi biz derdimizi hep size aktardık bir sonuç alamadık. Yaşlı bayanlardan küçük çocuklara kadar bir türlü tuvalet sorunu giderilemedi. Şimdi bu konuyu senin başkanına (!) direk söyledik. Ne olur tuvaletin takipçisi ol”…

……….

Olur peki…

Bizi arayarak heyecanla durumu anlatan mahalle sakinine bir tek şunu söyleyemedik “Abi Uğur Başkan nereden benim başkanım oluyor ki?” Biz sandıktan çıkan bütün başkanlara sahip çıkarız. Bütün başkanlar bizim başkanımızdır. Ama doğrusu hepimiz başkanlarımıza sahip çıkmalıyız ve “Benim başkanım” demeliyiz. Bu şehir içinde en büyük tehlike senin başkanın, benim başkanım ikilemidir.

İHSAN ÖZKAŞIKÇI İLKOKULU

VELİLERİNDEN TEŞEKKÜR

Bu hafta içerisinde okulların açılmasına rağmen yazdan yapılan İhsan Özkaşıkçı ilkokulunun bahçe kapısının olmadığını velilerden gelen bilgi ve fotoğraflar eşliğinde yazmış ve yetkililerden ricacı olmuştuk. Yazımızın çıktığı gün belediye yetkilileri gelip kapıyı takmışlar ve yavrularımızın aniden yola fırlamalarına mani olmuşlar.

Bu duyarlılığı gösteren belediye yöneticilerimize ve çalışan işçi kardeşlerimize huzurlarınızda teşekkür ederiz. Allah onlardan razı olsun.              

BİZİM SAĞLIKCILAR VALLAHİ

BENİ ŞAŞKINA ÇEVİRDİLER

Geçtiğimiz hafta içerisinde yine bu sütunlara taşıdığımız konulardan birisi de Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesinin fiziken ve içerik olarak artık ihtiyaca cevap veremez hale geldiği konusu idi. Çünkü bizde biliyorduk ki bu hastane günde 1700-1800 hastaya bakıyor. Yazının çıktığı gibi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz Hoca, Basın Müşaviri Barış kardeşimizin bizi arayıp bilgi verdiğini yazmıştık. Aynı gün ilerleyen saatlerde, yani biz yazımızı yazdıktan sonra İl Sağlık Müdürü Hasan Küçükkendirci abimiz aradı. Sadece burası için değil o gün için yazımızın içiresinde ki bazı sorulara da cevap verdi. İnanın bunlar şehir adına büyük müjdeler şeklinde idi. İnşallah yarın ki gazetemizde bu açıklamalar manşet olacak.

Ayrıca yarın Meram Eğitim Araştırma Hastanesinin müdür ve müdür yardımcıları da gazetemizin konuğu olacaklar. Ama ne yalan söyleyeyim sağlıkçılarımızın bu hassasiyeti beni hala şok etmiş durumda. Sonu da hayır olur inşallah.

……………

Bugünlük bu kadar derken sizlere bol mangallı düğünlü dernekli ve de spor dolu bir gün diliyoruz.

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Tapanda kar bulutları olsa da gökyüzünün maviliğinden şüphe etme    

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Düğün konvoyları yolun iki şeridini de kapatarak arkadan gelen ve konvoya dahil olmayan otomobillere yol verdiği zaman daha iyi ADAM oluruz.    

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR